Logistiek vastgoed

Gebruik slimme energieopslag als verdienmodel voor logistiek vastgoed

De energietransitie brengt uitdagingen met zich mee maar creëert ook volop kansen. Energie kan winstgevender, voorspelbaarder, schoner en onafhankelijker. Onze slimme energieopslag oplossingen helpen je om deze kansen volledig te benutten.

Energie als verdienmodel

Slimme energiemanagement als zekere tegen het onzekere, voor een sterke business case. Het slimme batterijsysteem wordt de dirigent van de energiestromen en optimaliseert voor een maximaal rendement. 

Volledig ontzorgd door slimme energiemanagement

Ons energiemanagement systeem neemt het beheer van de energie uit handen. Zo ben je verzekerd van een optimaal rendement met minimale effort. De voordelen van een slimme energieopslag oplossing van iwell:

Sterke business case

We zorgen voor een sluitende business case door gebruik geavanceerde rekentooling en ervaren business developers.

Sterk partnernetwerk

Wij geloven in duurzaam ondernemen en dat doen we het liefst met sterke samenwerkingen. We maken jou onderdeel van ons partnernetwerk.

Professioneel projectmanagement

Onze ervaren projectmanagers ondersteunen al onze projecten voor een vlekkeloos verloop.

Switch van use case

Even geen huurder? Zet het batterijsysteem 100% in voor energiehandel voor optimale rendabiliteit.

24/7 monitoring en asset management

Weten dat als er iets is dat het wordt gefixt, daar zorgen wij voor met 24/7 monitoring en asset management van al onze systemen in het veld.

Marktleider

Met onze bijna 8 jaar ervaring zijn wij marktleider in slimme energieopslag. We weten dus wat we doen.

Te weinig vermogen?

Het Nederlandse stroomnet is overvol, op veel plekken zorgt netcongestie ervoor dat bedrijven geen (grotere) aansluiting kunnen krijgen.

Of teveel vermogen?

Tegelijkertijd kan het zo zijn dat je beschikt over een te grote aansluiting. Dit biedt interessante kansen zoals het handelen in energie.

Een dynamisch systeem voor elke situatie

Vastgoed is altijd in ontwikkeling. Door de flexibele en intelligente energieopslag kunnen we direct inspelen op veranderende energieprijzen, verhoogde energievraag, nieuwe regelgeving of veranderende wensen van huurders.

Geen huurder wel zonne-energie

Ook wanneer er geen huurder is, kan ons batterijsysteem geld opleveren. Het dynamische systeem kan zich tijdens deze periode voor 100% focussen op energiehandel.

Weinig verbruik, veel opwek

Is er een huurder met relatief weinig verbruik en veel eigen opwek? Dan kan het systeem deze extra energie slim terug leveren of juist benutten voor energiehandel.

Huurder met veel verbruik

Biedt een huurder met veel verbruik, door bijvoorbeeld een grote laadbehoefte, het juiste vermogen op het juiste moment. Alle overige ruimte kan worden benut energiehandel.

Een duurzaam distributie centrum

Samen met Sunrock – een van de grootste ontwikkelaars van zonneparken in Nederland – en Prologis – een ontwikkelaar van distributiecentra – hebben we ervoor gezorgd dat een groot distributiecentrum met een beperkte netaansluiting toch volledig gebruik kan maken van het potentieel van de zonnepanelen.

Zo laden de snelladers de vrachtwagens het grootste deel van de tijd op met hun eigen opgewekte schone elektriciteit.

Andere succesvolle partnerschappen