Jan Willem de Jong
Jan Willem de Jong
Co-founder

Jan Willem is een enthousiaste ondernemer die de energiewereld wil veranderen. Hij verkiest een praktische aanpak boven abstracte beleidsdoelen. Inmiddels heeft hij twee bedrijven opgericht en recent verkocht. iwell is het volgende ondernemende avontuur waar hij zich in vastbijt.

Binnen iwell houdt Jan Willem zich bezig met productontwikkeling, communicatie en sales.

Vincent Ruijter
Vincent Ruijter
Co-founder

Vincent werkt hard aan de energietransitie naar een lokale en duurzame energievoorziening. Dit deed hij vanuit verschillende rollen. Als programmamanager duurzaamheid bij een drinkwaterbedrijf, maar ook voor zorginstellingen vanuit zijn rol als IT-adviseur bij M&I-partners.

Binnen iwell houdt Vincent zich bezig met IT, de interne organisatie en klantcontact.


Sander Meppelink
Sander Meppelink
Researcher en Business developer

Sander is dag en nacht op zoek naar oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken met inzet van nieuwe techniek. Al ruim voor zijn afstuderen was hij bezig met alternatieve energiebronnen en de energietransitie. Binnen iwell is dit niet anders. Voor Sander is iwell dé plek om technische modellen te ontwikkelen voor toepassing van batterijen in en rond het huis. Binnen iwell houdt Sander zich bezig met productontwikkeling, technisch onderzoek en energiemetingen.

Eryk Masiak
Eryk Masiak
Technical engineer

Eryk strongly believes in a future powered by renewable energy, and every day he seeks opportunities to get one step closer to that future. Within iwell, he is responsible for technical aspects of product development.