Jan Willem de Jong
Jan Willem de Jong
Directeur

Jan Willem verandert het liefst als ondernemer de energiewereld. Dan heeft hij het meeste impact. Hij verkiest een praktische aanpak boven abstracte beleidsdoelen. Niet praten over 2050, maar met veel enthousiasme bouwen aan oplossingen die de wereld vandaag al mooier maken.

Binnen iwell is Jan Willem verantwoordelijk voor marketing, sales en financiën.

Vincent Ruijter
Vincent Ruijter
Directeur

Vincent werkt hard aan de transitie naar een lokale en duurzame energievoorziening. Hij gelooft er heilig in dat een groene duurzame wereld haalbaar is. Maar het gaat niet vanzelf. Daarom vertaalt hij zijn idealen naar slimme IT-oplossingen voor iwell. Zijn jarenlange ervaring als IT-consultant komt daarbij goed van pas.

Binnen iwell is Vincent verantwoordelijk voor de IT.


Michiel Wiggers
Michiel Wiggers
Hoofd techniek

Hoe kunnen we de dingen slimmer, beter, sneller en vooral duurzamer doen? Dat is de leidende vraag in Michiels carrière. Na een aantal jaar als adviseur gewerkt te hebben in de gebouwde omgeving en de overheid, is het maken van concrete producten die bijdragen aan de energietransitie een welkome verandering. Daarbij komt de kennis die hij opgedaan heeft als adviseur over gebouwinstallaties en beslissingen binnen de overheid, goed van pas.

Met een stevige basis in de techniek en engineering trekt Michiel de technische productontwikkeling van de iwell batterijen.

Harm Welleweerd
Harm Welleweerd
Mede-oprichter

Harm belooft dat de transitie naar schone energie sneller zal gaan dan je denkt. Minder verspilling, slim omgaan met hernieuwbare energie en het zorgen voor betrouwbare bronnen van elektriciteit zijn speerpunten waar hij zich bij iwell voor inzet.
Een grote verandering teweeg brengen doe je nooit alleen.

Daarom zorgt Harm met zijn ondernemerschap en enthousiasme ervoor dat iwell de juiste partnerships aangaat om de impact van iwell te vergroten.