Referenties

Referenties

Wij kunnen zelf vertellen over onze producten, maar liever laten we onze klanten aan het woord. 

“In eerste instantie een beetje sceptisch, maar nu trots dat Woonwaard de stap heeft genomen.”

– Nathalie Ket, Projectleider Woonwaard

Wat onze gebruikers over ons zeggen

Hier wordt het overschot aan opgewekte energie opgeslagen en die kan op piekmomenten, bijvoorbeeld bij het gebruik van de lift, deze energie terug leveren aan het complex. Hierdoor heb je ook een minder zware aansluiting op het energienet nodig, dus uiteindelijk verlagen zowel de servicekosten als de energiekosten voor bewoners. Dit soort innovatieve oplossingen maken de energietransitie betaalbaar.”

Joke van de berg,
Directeur-bestuurder Woonwaard

“We staan samen met andere corporaties voor een grote uitdaging om ons woningbezit energieneutraal te krijgen. Daarom investeren we in dit soort slimme innovaties.”

Eddo Rats,
Regiodirecteur Stichting de Alliantie

Dit zal ons zeker schelen in de energiekosten. Maar de duurzaamheid vind ik veel belangrijker dan het geld dat we ermee besparen. Je hoort regelmatig over opwarming van de aarde en verandering van het klimaat. Dat baart me zorgen. Het is heel fijn dat we ook daar nu een steentje aan kunnen bijdragen.”

Lex van de Kerkhof,
Huurder Woonbedrijf Eindhoven
meerweten
Meer weten?

Nieuwsgierig naar deze slimme batterij? We komen graag langs om je meer te vertellen over de mogelijkheden. Lees hier hoe wij te werk gaan of maak direct een afspraak!

Blijf op de hoogte!

Join the movement!
Schrijf je in voor onze updates en mis niets meer rondom Cube.