Over iwell

Schone en betaalbare energie voor iedereen

Onze visie is: Schone en betaalbare energie voor iedereen; één van de grootste uitdagingen van onze tijd. De energietransitie smeekt om verandering. Daarom voeren vele partijen eindeloze gesprekken over hoe het anders kan en móet. Maar dit kost allemaal zoveel tijd…

Wij doen het anders!

Wij versnellen de energietransitie en bouwen vandaag aan de energievoorziening van morgen.
Samen maken we de wereld mooier. Duurzamer, schoner en groener. Met onze slimme batterijen zetten we vandaag stappen op weg naar een mooiere wereld. Waar wacht jij nog op?

Team

over iwell

Jan Willem de Jong

“Het liefste verander ik de energiewereld als ondernemer, omdat ik geloof dat ik zo de meeste impact kan maken. En dan het liefste met een praktische en concrete aanpak. Niet blijven praten over 2050, maar samen bouwen aan oplossingen die de wereld vandaag al mooier maken!”

Binnen iwell is Jan Willem verantwoordelijk voor marketing, sales en financiën.

over iwell

Vincent Ruijter

“Ik geloof dat een groene, duurzame wereld haalbaar is. Ik zet ik me met hart en ziel in voor de transitie naar een lokale en duurzame energievoorziening. Maar het gaat niet vanzelf. Samen met het team vertaal ik mijn idealen naar slimme oplossingen voor iwell!”

Binnen iwell is Vincent verantwoordelijk voor IT & personeel.

over iwell

Harm Welleweerd

“Geloof me, de transitie naar schone energie zal sneller gaan dan je denkt! Minder verspilling, slim omgaan met hernieuwbare energie en het zorgen voor betrouwbare bronnen van elektriciteit zijn mijn speerpunten. Met veel enthousiasme gaan we die verandering samen teweeg brengen!”

Binnen iwell is Harm verantwoordelijk voor partnerships en business development.

over iwell

Michiel Wiggers

“Hoe kunnen we de dingen slimmer, beter, sneller en vooral duurzamer doen? Na jarenlang als adviseur in de gebouwde omgeving en overheid gewerkt te hebben, is het maken van concrete producten die bijdragen aan de energietransitie een welkome verandering. Hierbij komt mijn kennis over gebouwinstallaties en beslissingen binnen de overheid, goed van pas!”

Binnen iwell is Michiel verantwoordelijk voor technische productontwikkeling.

over iwell

Klevi Mucaj

“Mijn passie voor esthetisch en functioneel design komt bij iwell helemaal tot zijn recht. Als industrial engineer kan ik hier de combinatie van diverse elementen uit mijn opleiding en werkervaring maken: zorgen dat de batterijen functioneel goed werken, maar er natuurlijk ook visueel geweldig uitzien!”

Binnen iwell is Klevi verantwoordelijk voor het design van de Cubes.

over iwell

Ward Bello

Ward optimaliseert de werkprocessen bij iwell en voert haalbaarheidsonderzoek uit voor onze klanten. Daarnaast beschikt hij over een vlotte babbel en gaat hij voor iwell naar beurzen waar onze klanten en partners te vinden zijn.

Binnen iwell is Ward verantwoordelijk voor werkprocessen en beurzen.

over iwell

Daan Barendregt

“Bij iwell kan ik impact maken op  de energietransitie door met klanten en partners mooie projecten te realiseren. In de zonnepanelen branche heb ik gezien dat we verschillende oplossingen moeten combineren om duurzaamheidsdoelstellingen te halen. Slimme batterijen zijn de perfecte aanvulling.” 

Binnen iwell is Daan verantwoordelijk voor het onderhouden van klantrelaties bij commercieel vastgoed. 

over iwell

Joren Tangelder

“Binnen iwell heb ik de uitdaging om zoveel mogelijk slimme systemen in de echte wereld te plaatsen. Met een ondernemend oog zoek ik als technisch project manager continue naar optimalisatie in het realisatieproces. Als business developer kan ik geen genoeg krijgen van nieuwe, innovatieve toepassingen voor onze systemen.

 Ik denk graag mee als jij een te gek idee hebt voor energieopslag!”

Binnen iwell is Joren verantwoordelijk voor business development en realisatie.

over iwell

Frank Noy

Frank is een energieke en kundige elektricien. Hij heeft oog voor detail wat goed van pas komt bij zijn werk voor iwell.  Hij is betrokken bij assemblage van de systemen en voert haalbaarheidsonderzoeken uit voor iwell. 

Binnen iwell is Frank verantwoordelijk voor werkzaamheden rondom elektrotechniek.

over iwell

Ritsaert Goppel

Ritsaert is een praktisch ingestelde elektricien. Hij is betrokken bij assemblage van de systemen en voert haalbaarheidsonderzoeken uit voor iwell.

 

 

Binnen iwell is Ritsaert verantwoordelijk voor werkzaamheden rondom elektrotechniek.

over iwell

Sanne Hofhuis

“Ik ondersteun het iwell team, waar ik kan. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat de medewerkers van iwell zich kunnen richten op hun werkzaamheden.”

Binnen iwell is Sanne verantwoordelijk
voor alle regelzaken.

over iwell

William Water

“Ik vind het tof om als team innovatieve oplossingen te bedenken, processen te optimaliseren en continu te verbeteren. Mijn ervaring met het ontwikkelen van software en cloud oplossingen kan ik hier goed bij toepassen. Samen pionieren voor een snellere en soepelere energietransitie!”

Binnen iwell is William verantwoordelijk
voor de iwell cloud.

over iwell

Hanneke den Ouden

“Het is goed om te zien dat er steeds meer aandacht is voor de impact die wij als mensen hebben op het milieu en klimaat. De gevolgen worden alsmaar duidelijker. Maar dan is de vraag: “hoe lossen we de problemen op?”. Hoewel we allemaal ons steentje bij kunnen dragen geloof ik dat de échte verandering gedragen zal worden door innovatieve ondernemingen die praktische en rendabele oplossingen bieden. iwell is zo’n onderneming die verder durft te denken. Daar zet ik mijn technische kennis graag voor in!”

Binnen iwell is Hanneke verantwoordelijk voor de software van de Cube.

over iwell

Martijn Louzada

“Wij staan voor grote en complexe uitdagingen. Een daarvan is hoe om te gaan met het klimaatprobleem, hoe toekomstbestendig te verduurzamen. Ik geloof erin in te zetten op het opslaan en teruggeven van duurzame energie om de impact van decentrale groene initiatieven te vergroten. Op die manier kunnen we toewerken naar een nieuwe, natuurlijker energielandschap. Ik zet mij daar graag voor in.” 

Binnen iwell is Martijn verantwoordelijk voor de software van de Cube.

over iwell

Gwyneth van der Sommen

“Duurzaamheid is het zorgen voor evenwicht tussen mens, milieu en economie om de aarde niet uit te putten. iwell is een onderneming die met haar producten een bijdrage levert om dit evenwicht te verbeteren. Als marketing en communicatie medewerker heb ik de taak om met de inzet van communicatie duurzaam gedrag te stimuleren.”

Binnen iwell is Gwyneth verantwoordelijk
voor de marketing en communicatie.

over iwell

Hasib Anwar

“Eén ding is duidelijk, zonder energieopslag is de energietransitie niet mogelijk! Als technisch project manager is aan mij de taak om het realisatieproces binnen iwell te optimaliseren, om zo efficiënt mogelijk meer energieopslag te realiseren met de batterij oplossingen van iwell. Dit geeft mij veel energie, omdat ik actief mijn steentje bijdraag aan het versnellen van de energietransitie!” 

Binnen iwell is Hasib verantwoordelijk voor de procesoptimalisatie en het managen van projecten.

over iwell

Rick Toren

“De passie voor techniek is mijn drijfveer om elke dag weer ons product een stukje beter te maken, een klant beter te kunnen bedienen of het proces te kunnen versnellen en verduurzamen.” 

Binnen iwell is Rick verantwoordelijk voor de technische installaties. 

over iwell

Kolijn Venema

“De producten van iwell maken het mogelijk om de energietransitie te versnellen en daar zet ik mij ook graag voor in. Als projectleider binnen iwell bewaak ik voornamelijk de voortgang van interne productontwikkeling en externe projecten. Met als doel om samen met het team de verduurzamingsdoelstellingen van iwell en onze klanten te realiseren.” 

Binnen iwell is Kolijn verantwoordelijk voor het managen van interne en externe projecten.

over iwell

Matthijs van de Bilt

“We hebben maar één aarde, daarom is het belangrijk om de aarde goed te verzorgen. Duurzaam leven is een belangrijke optie om de aarde te beschermen. Ik hoop dat ik met mijn passie voor techniek een bijdrage kan leveren aan de verduurzaming, zodat we nog lang van de schoonheid van de aarde kunnen genieten.” 

Binnen iwell is Matthijs verantwoordelijk voor de research en development. 

 

Mark Oude Avenhuis

“Met het ontwikkelen van financiële rapportages en het verbeteren van de financiële processen help ik iwell groeien. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen aan een groenere wereld.” 

Binnen iwell is Mark verantwoordelijk voor de financiële rapportages en processen. 

Jochem van Dooremolen

“De energietransitie is misschien wel de belangrijkste opgave in onze geschiedenis. Door de inzet van intelligente batterij-technologie is de inzet van duurzame/hernieuwbare energie zeer effectief te maken zonder daarbij heftige investeringen te doen in infrastructuur. De combinatie van duurzaamheid en toepasbare innovaties maakt iwell een uniek bedrijf.”

Binnen iwell is Jochem verantwoordelijk voor het onderhouden van klantrelaties.

Plan direct een afspraak

Contactgegevens

Atoomweg 7-9
3542 AA Utrecht
Geopend van 08.00 tot 18.00 (werkdagen)

BTW-nummer: NL856333268B01
KvK-nummer: 65957954

Routebeschrijving

Klik hier voor je reisadvies met trein of bus en
Klik hier voor autoroute (laden + parkeren).

Welke Cube is er voor jou?

Ontdek welke batterij de beste oplossing biedt voor duurzaamheidsdoelstelling.
Doe de quick-scan

Nieuws & blogs