Over iwell

Schone en betaalbare energie voor iedereen

Onze visie is: Schone en betaalbare energie voor iedereen; één van de grootste uitdagingen van onze tijd. De energietransitie smeekt om verandering. Daarom voeren vele partijen eindeloze gesprekken over hoe het anders kan en móet. Maar dit kost allemaal zoveel tijd…

Wij doen het anders!

Wij versnellen de energietransitie en bouwen vandaag aan de energievoorziening van morgen. Samen maken we de wereld mooier. Duurzamer, schoner en groener. Met Cube, onze slimme batterij zetten wij vandaag al stappen op weg naar een mooiere wereld. Waar wacht jij nog op?

Team

Jan Willem de Jong

“Het liefste verander ik de energiewereld als ondernemer, omdat ik geloof dat ik zo de meeste impact kan maken. En dan het liefste met een praktische en concrete aanpak. Niet blijven praten over 2050, maar samen bouwen aan oplossingen die de wereld vandaag al mooier maken!”

Binnen iwell is Jan Willem verantwoordelijk voor marketing, sales en financiën.

Vincent Ruijter

“Ik geloof dat een groene, duurzame wereld haalbaar is. Ik zet ik me met hart en ziel in voor de transitie naar een lokale en duurzame energievoorziening. Maar het gaat niet vanzelf. Samen met het team vertaal ik mijn idealen naar slimme oplossingen voor iwell!”

Binnen iwell is Vincent verantwoordelijk voor IT & personeel.

Harm Welleweerd

“Geloof me, de transitie naar schone energie zal sneller gaan dan je denkt! Minder verspilling, slim omgaan met hernieuwbare energie en het zorgen voor betrouwbare bronnen van elektriciteit zijn mijn speerpunten. Met veel enthousiasme gaan we die verandering samen teweeg brengen!”

Binnen iwell is Harm verantwoordelijk voor partnerships en business development.

Michiel Wiggers

“Hoe kunnen we de dingen slimmer, beter, sneller en vooral duurzamer doen? Na jarenlang als adviseur in de gebouwde omgeving en overheid gewerkt te hebben, is het maken van concrete producten die bijdragen aan de energietransitie een welkome verandering. Hierbij komt mijn kennis over gebouwinstallaties en beslissingen binnen de overheid, goed van pas!”

Binnen iwell is Michiel verantwoordelijk voor technische productontwikkeling.

Klevi Mucaj

“Mijn passie voor esthetisch en functioneel design komt bij iwell helemaal tot zijn recht. Als industrial engineer kan ik hier de combinatie van diverse elementen uit mijn opleiding en werkervaring maken: zorgen dat de batterijen functioneel goed werken, maar er natuurlijk ook visueel geweldig uitzien!”

Binnen iwell is Klevi verantwoordelijk voor het design van de Cubes.

Ward Bello

Ward optimaliseert de werkprocessen bij iwell en voert haalbaarheidsonderzoek uit voor onze klanten. Daarnaast beschikt hij over een vlotte babbel en gaat hij voor iwell naar beurzen waar onze klanten en partners te vinden zijn.

Binnen iwell is Ward verantwoordelijk voor werkprocessen en beurzen.

Ritsaert Goppel

Ritsaert is een praktisch ingestelde elektricien. Hij is betrokken bij assemblage van de systemen en voert haalbaarheidsonderzoeken uit voor iwell.

 

 

Binnen iwell is Ritsaert verantwoordelijk voor werkzaamheden rondom elektrotechniek.

Frank Noy

Frank is een energieke en kundige elektricien. Hij heeft oog voor detail wat goed van pas komt bij zijn werk voor iwell.  Hij is betrokken bij assemblage van de systemen en voert haalbaarheidsonderzoeken uit voor iwell. 

Binnen iwell is Frank verantwoordelijk voor werkzaamheden rondom elektrotechniek.

Joren Tangelder

“Met een ondernemend oog creëer ik zoveel mogelijk optimalisatie binnen iwell. Het is essentieel voor de energietransitie dat de huidige en toekomstige cubes zo efficiënt mogelijk opereren. Als business developer streef ik naar continue vernieuwing om het meest innovatieve systeem neer te zetten.”

Binnen iwell is Joren verantwoordelijk voor business development en realisatie.

Marc op den Kamp

“Kijk naar de geschiedenis van de mensheid en je zult zien dat technologie meer invloed op ons heeft dan andersom. Gauw nadat het kwartje viel waar mensen vandaan komen, besefte ik als jonge knul dat evolutietheorie niet alleen op biologie van toepassing is. De toekomst wordt bepaald door de weinigen die technologie durven te veranderen en volgens mij ben ik als technisch natuurkundige bij iwell op de juiste plek beland!”

Binnen iwell is Marc bezig met productontwikkeling en optimalisatie. 

Sanne Hofhuis

“Ik ondersteun het iwell team, waar ik kan. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat de medewerkers van iwell zich kunnen richten op hun werkzaamheden.”

Binnen iwell is Sanne verantwoordelijk
voor alle regelzaken.

William Water

“Ik vind het tof om als team innovatieve oplossingen te bedenken, processen te optimaliseren en continu te verbeteren. Mijn ervaring met het ontwikkelen van software en cloud oplossingen kan ik hier goed bij toepassen. Samen pionieren voor een snellere en soepelere energietransitie!”

Binnen iwell is William verantwoordelijk
voor de iwell cloud.

Hanneke den Ouden

“Het is goed om te zien dat er steeds meer aandacht is voor de impact die wij als mensen hebben op het milieu en klimaat. De gevolgen worden alsmaar duidelijker. Maar dan is de vraag: “hoe lossen we de problemen op?”. Hoewel we allemaal ons steentje bij kunnen dragen geloof ik dat de échte verandering gedragen zal worden door innovatieve ondernemingen die praktische en rendabele oplossingen bieden. iwell is zo’n onderneming die verder durft te denken. Daar zet ik mijn technische kennis graag voor in!”

Binnen iwell is Hanneke verantwoordelijk voor de software van de Cube.

Martijn Louzada

“Wij staan voor grote en complexe uitdagingen. Een daarvan is hoe om te gaan met het klimaatprobleem, hoe toekomstbestendig te verduurzamen. Ik geloof erin in te zetten op het opslaan en teruggeven van duurzame energie om de impact van decentrale groene initiatieven te vergroten. Op die manier kunnen we toewerken naar een nieuwe, natuurlijker energielandschap. Ik zet mij daar graag voor in.” 

Binnen iwell is Martijn verantwoordelijk voor de software van de Cube.

Gwyneth van der Sommen

“Duurzaamheid is het zorgen voor evenwicht tussen mens, milieu en economie om de aarde niet uit te putten. iwell is een onderneming die met haar producten een bijdrage levert om dit evenwicht te verbeteren. Als marketing en communicatie medewerker heb ik de taak om met de inzet van communicatie duurzaam gedrag te stimuleren.”

Binnen iwell is Gwyneth verantwoordelijk
voor de marketing en communicatie.

Joost de Jong

Joost onderhoudt de bestaande contacten bij woningcorporaties en legt graag nieuwe contacten. Woningcorporaties vormen een van de belangrijkste doelgroepen binnen iwell. Mooi om samen met de woningcorporaties te bouwen aan hun duurzaamheidsambities.  

Binnen iwell is Joost verantwoordelijk voor het onderhouden van klantrelaties bij woningcorporaties. 

Ziyao Wang

” I believe how to make energy sustainable is the key to the energy transition. Working as an intern at iwell helped me to get an insight into battery systems and know more about peak shaving methodology to make more sustainable life.”  

 

Binnen iwell is Ziyao verantwoordelijk voor het uitvoeren van data analyses.  

Hasib Anwar

“Eén ding is duidelijk, zonder energieopslag is de energietransitie niet mogelijk! Als technisch project manager is aan mij de taak om het realisatieproces binnen iwell te optimaliseren, om zo efficiënt mogelijk meer energieopslag te realiseren met de batterij oplossingen van iwell. Dit geeft mij veel energie, omdat ik actief mijn steentje bijdraag aan het versnellen van de energietransitie!” 

Binnen iwell is Hasib verantwoordelijk voor de procesoptimalisatie en het managen van projecten.

Rick Toren

“De passie voor techniek is mijn drijfveer om elke dag weer ons product een stukje beter te maken, een klant beter te kunnen bedienen of het proces te kunnen versnellen en verduurzamen.” 

Binnen iwell is Rick verantwoordelijk voor de technische installaties. 

contact
Contact

Heb je een vraag, een idee of wil je meer weten? Interesse in een verkennend gesprek of haalbaarheidsonderzoek? Neem contact met ons op!

Blijf op de hoogte!

Join the movement!
Schrijf je in voor onze updates en mis niets meer rondom Cube.

Nieuws & blog

Contactgegevens

Kantoor en productielocatie iwell

Atoomweg 7-9
3542 AA Utrecht
Elke werkdag geopend
van 08.00 tot 18.00 uur

BTW-nummer: NL856333268B01
KvK-nummer: 65957954

Routebeschrijving

Klik hier voor je reisadvies met trein of bus en
Klik hier voor je routebeschrijving met de auto.
Je kunt bij ons op het terrein gratis parkeren.