Over iwell

Schone en betaalbare energie voor iedereen

Onze visie is: Schone en betaalbare energie voor iedereen; één van de grootste uitdagingen van onze tijd. De energietransitie smeekt om verandering. Daarom voeren vele partijen eindeloze gesprekken over hoe het anders kan en móet. Maar dit kost allemaal zoveel tijd…

Wij doen het anders!

Wij versnellen de energietransitie en bouwen vandaag aan de energievoorziening van morgen. Samen maken we de wereld mooier. Duurzamer, schoner en groener. Met Cube, onze slimme batterij zetten wij vandaag al stappen op weg naar een mooiere wereld. Waar wacht jij nog op?

Team

Jan Willem de Jong

“Het liefste verander ik de energiewereld als ondernemer, omdat ik geloof dat ik zo de meeste impact kan maken. En dan het liefste met een praktische en concrete aapak. Niet blijven praten over 2050, maar samen bouwen aan oplossingen die de wereld vandaag al mooier maken!”

Binnen iwell is Jan Willem verantwoordelijk voor marketing, sales en financiën.

Vincent Ruijter

“Ik geloof dat een groene, duurzame wereld haalbaar is. Ik zet ik me met hart en ziel in voor de transitie naar een lokale en duurzame energievoorziening. Maar het gaat niet vanzelf. Gelukkig komt mijn jarenlange ervaring als IT-consultant goed van pas. Samen met het team vertaal ik mijn idealen naar slimme IT-oplossingen voor iwell!”

Binnen iwell is Vincent verantwoordelijk voor IT & personeel.

Harm Welleweerd

“Geloof me, de transitie naar schone energie zal sneller gaan dan je denkt! Minder. verspilling, slim omgaan met hernieuwbare energie en het zorgen voor betrouwbare bronnen van elektriciteit zijn mijn speerpunten. Met veel enthousiasme gaan we die verandering samen teweeg brengen!”

Binnen iwell is Harm verantwoordelijk voor partnerships en business development.

Michiel Wiggers

  • Hoofd Techniek

“Hoe kunnen we de dingen slimmer, beter, sneller en vooral duurzamer doen? Na jarenlang als adviseur in de
gebouwde omgeving en overheid gewerkt te hebben, is het maken van concrete producten die bijdragen aan de energietransitie een welkome verandering. Hierbij komt mijn kennis over gebouwinstallaties en beslissingen binnen de overheid, goed van pas!”

 

Binnen iwell is Michiel verantwoordelijk voor technische productontwikkeling.

Klevi Mucaj

  • Industrial designer

“Mijn passie voor esthetisch en functioneel design komt bij iwell helemaal tot zijn recht. Als industrial engineer kan ik hier de combinatie van diverse elementen uit
mijn opleiding en werkervaring maken: zorgen dat de batterijen functioneel goed werken, maar er natuurlijk ook visueel geweldig uitzien!”

Binnen iwell is Klevi verantwoordelijk voor het design van Cube.

Ward Bello

  • Stagiair

Ward loopt stage bij iwell en helpt om de werkprocessen te optimaliseren. Daarnaast beschikt hij over een vlotte babbel en gaat hij voor iwell naar beurzen waar onze klanten en partners te vinden zijn.

Binnen iwell is Ward verantwoordelijk voor werkprocessen en beurzen.

Ritsaert Goppel

  • Elektricien

Ritsaert is een praktisch ingestelde elektricien. Hij is betrokken bij assemblage van de systemen en voert haalbaarheidsonderzoeken uit voor iwell. 

 

Binnen iwell is Ritsaert verantwoordelijk werkzaamheden rondom elektrotechniek.

Martijn Rombouts

  • Programmeur

“We moeten nu gaan beginnen met verduurzamen willen we de Sustainable Development Goals van 2030 halen. Met mijn creatieve blik probeer ik altijd de meest gepaste oplossingen te vinden voor problemen die deze energietransitie met zich meebrengt. Mijn achtergrond in elektrotechniek geeft mij een concreet beeld van de werking van de Cube waardoor de software zich bijna vanzelf schrijft!”

Binnen iwell is Martijn verantwoordelijk voor de software ontwikkeling.

Frank Noy

  • Elektricien

Frank is een energieke en kundige elektricien. Hij heeft oog voor detail wat goed van pas komt bij zijn werk voor iwell.  Hij is betrokken bij assemblage van de systemen en voert haalbaarheidsonderzoeken uit voor iwell. 

Binnen iwell is Frank verantwoordelijk werkzaamheden rondom elektrotechniek.

contact
Contact

Heb je een vraag, een idee of wil je meer weten? Interesse in een verkennend gesprek of haalbaarheidsonderzoek? Neem contact met ons op!

Blijf op de hoogte!

Join the movement!
Schrijf je in voor onze updates en mis niets meer rondom Cube.

Nieuws & blog

Contactgegevens

Kantoor en productielocatie iwell

Atoomweg 7-9
3542 AA Utrecht
Elke werkdag geopend
van 08.00 tot 18.00 uur

BTW-nummer: NL856333268B01
KvK-nummer: 65957954

Routebeschrijving

Klik hier voor je reisadvies met trein of bus en
Klik hier voor je routebeschrijving met de auto.
Je kunt bij ons op het terrein gratis parkeren.