Over iwell

Over iwell

Ik ben iwell. Ik help je verduurzamen, opschalen en groeien, maak je weer-onafhankelijk en verzekeren je van een goede business case.

saving
orchestrating
loving
nature's energy

Schone en betaalbare energie voor iedereen; één van de grootste uitdagingen van onze tijd. De energietransitie smeekt om verandering. Daarom voeren vele partijen eindeloze gesprekken over hoe het anders kan en móet. Maar dit kost allemaal zoveel tijd. Dat kan en moet anders. Daarom werken we bij iwell al sinds 2016 aan de energievoorziening van morgen. 

Wij brengen duurzame doelen samen met business modellen. Wij geloven dat als je business maakt van het goede doen, je sneller gaat en meer impact hebt. Met onze slimme energieopslag oplossingen herbouwen we de Europese energie infrastructuur. Van centraal gestuurd, fossiel en voorspelbaar. Naar, lokaal, schoon en dynamisch. Gebouw voor gebouw.

Wij voorkomen dat netcongestie jouw duurzame ambities in de weg zit

Wij helpen je jouw duurzame
 ambities waar maken.

Wij zorgen ervoor dat bedrijven die duurzaam willen groeien, dat ook kunnen.

"Ik wil business maken door het goede te doen. Dan maak je écht impact. Niet wachten op regelgeving of de overheid. Ik stel mezelf vaak de vraag: wat kan ik vandaag concreet doen om een klimaatneutrale samenleving sneller realiteit te maken? Ik geloof niet zozeer in door met het wijzende vingertje iedereen aan te spreken op zijn gedrag. Ik ga voor een optimistisch verhaal. Van kansen, verdienmodellen en groot denken. Kortom, verbeter de wereld begin een bedrijf. Zo herbouwen we bij iwell de Europese energieinfrastructuur.

Waar we vandaan komen

Niet bedacht op een zolderkamer van een studentenhuis, maar op de racefiets.

2016

iwell wordt opgericht door Jan Willem, Vincent en Harm terwijl ze een rondje op de racefiets doen.

2017

Ons eerste batterijproject is een feit.

2018

We breiden uit en verhuizen naar een tof kantoor op het terrein van een actieve Utrechtse energiecentrale.

2019

We halen succesvol investeerders aan boord.

2020

We schalen onze productiecapaciteit flink op.

2021

Ons team begint flink te groeien om ons klaar te stomen voor opschaling.

2022

Netcongestie bereikt een nieuw hoogtepunt en de energieprijzen gaan door het dak. Nederland realiseert zich: we need storage, NOW!

2023

We maken inmiddels stormachtige groei mee die we duurzaam uitbouwen. En bereiden ons voor op internationalisering in 2024.

De mensen van iwell

Ontmoet de mensen van iwell, een snelgroeiend team van buitengewone en getalenteerde individuen. Samen maken wij onze ambitie werkelijkheid, we vervullen een missie die groter is dan onszelf. Met een gezamenlijke visie om de norm uit te dagen en om daad bij woord te voegen zijn onze mensen de drijvende kracht achter de slimme batterijsystemen van iwell.

Van doorgewinterde ingenieurs en software developers tot creatieve denkers en klantgerichte business developers, ons diverse team brengt een schat aan kennis en ervaring samen.

We geloven in de kracht van mensen om de koers van de energietransitie te veranderen. We vieren successen, leren van missers, en maken veel plezier.

Kom met ons in contact

Plan een kort videogesprek met Richard, bel of mail ons of kom eens gezellig langs.

Plan een gesprek met Richard

Contactgegevens

Pythagoraslaan 2
3584 BB Utrecht
Geopend van 08.00 tot 18.00 (werkdagen)

BTW-nummer: NL856333268B01
KVK-nummer: 65957954