Over iwell

Schone en betaalbare energie voor iedereen

Onze visie is: Schone en betaalbare energie voor iedereen; één van de grootste uitdagingen van onze tijd. De energietransitie smeekt om verandering. Daarom voeren vele partijen eindeloze gesprekken over hoe het anders kan en móet. Maar dit kost allemaal zoveel tijd…

Wij doen het anders!

Wij versnellen de energietransitie en bouwen vandaag aan de energievoorziening van morgen.
Samen maken we de wereld mooier. Duurzamer, schoner en groener. Met onze slimme batterijen zetten we vandaag stappen op weg naar een mooiere wereld. Waar wacht jij nog op?

Team

over iwell

Jan Willem de Jong

“Het liefste verander ik de energiewereld als ondernemer, omdat ik geloof dat ik zo de meeste impact kan maken. En dan het liefste met een praktische en concrete aanpak. Niet blijven praten over 2050, maar samen bouwen aan oplossingen die de wereld vandaag al mooier maken!”

Binnen iwell is Jan Willem verantwoordelijk voor strategie en partnerships

over iwell

Vincent Ruijter

“Ik geloof dat een groene, duurzame wereld haalbaar is. Ik zet ik me met hart en ziel in voor de transitie naar een lokale en duurzame energievoorziening. Maar het gaat niet vanzelf. Samen met het team vertaal ik mijn idealen naar slimme oplossingen voor iwell!”

Binnen iwell is Vincent verantwoordelijk voor sales en marketing

over iwell

Harm Welleweerd

“Geloof me, de transitie naar schone energie zal sneller gaan dan je denkt! Minder verspilling, slim omgaan met hernieuwbare energie en het zorgen voor betrouwbare bronnen van elektriciteit zijn mijn speerpunten. Met veel enthousiasme gaan we die verandering samen teweeg brengen!”

Binnen iwell is Harm verantwoordelijk voor interne organisatie

over iwell

Michiel Wiggers

“Hoe kunnen we de dingen slimmer, beter, sneller en vooral duurzamer doen? Na jarenlang als adviseur in de gebouwde omgeving en overheid gewerkt te hebben, is het maken van concrete producten die bijdragen aan de energietransitie een welkome verandering. Hierbij komt mijn kennis over gebouwinstallaties en beslissingen binnen de overheid, goed van pas!”

Binnen iwell is Michiel verantwoordelijk voor technische productontwikkeling.

over iwell

Klevi Mucaj

“Mijn passie voor esthetisch en functioneel design komt bij iwell helemaal tot zijn recht. Als industrial engineer kan ik hier de combinatie van diverse elementen uit mijn opleiding en werkervaring maken: zorgen dat de batterijen functioneel goed werken, maar er natuurlijk ook visueel geweldig uitzien!”

Binnen iwell is Klevi verantwoordelijk voor het design van de Cubes.

Sjors Geraedts

Slimme energiesystemen bouwen, dat is waar ik bij iwell aan bij wil dragen. Opslag is een cruciaal onderdeel om vraag en aanbod zo goed mogelijk (lokaal) op elkaar af te stemmen. Hierdoor kunnen we de elektriciteitsnetten effectiever benutten en kan de energietransitie de versnelling krijgen die er nodig is.

Binnen iwell is Sjors verantwoordelijk voor de business development en innovatieprojecten.

over iwell

Daan Barendregt

“Bij iwell kan ik impact maken op  de energietransitie door met klanten en partners mooie projecten te realiseren. In de zonnepanelen branche heb ik gezien dat we verschillende oplossingen moeten combineren om duurzaamheidsdoelstellingen te halen. Slimme batterijen zijn de perfecte aanvulling.” 

Binnen iwell is Daan verantwoordelijk voor het onderhouden van klantrelaties bij commercieel vastgoed. 

over iwell

Joren Tangelder

“Binnen iwell heb ik de uitdaging om zoveel mogelijk slimme systemen in de echte wereld te plaatsen. Met een ondernemend oog zoek ik als technisch project manager continue naar optimalisatie in het realisatieproces. Als business developer kan ik geen genoeg krijgen van nieuwe, innovatieve toepassingen voor onze systemen.

 Ik denk graag mee als jij een te gek idee hebt voor energieopslag!”

Binnen iwell is Joren verantwoordelijk voor business development en realisatie.

over iwell

Frank Noy

Frank is een energieke en kundige elektricien. Hij heeft oog voor detail wat goed van pas komt bij zijn werk voor iwell.  Hij is betrokken bij assemblage van de systemen en voert haalbaarheidsonderzoeken uit voor iwell. 

Binnen iwell is Frank verantwoordelijk voor werkzaamheden rondom elektrotechniek.

over iwell

Ritsaert Goppel

Ritsaert is een praktisch ingestelde elektricien. Hij is betrokken bij assemblage van de systemen en voert haalbaarheidsonderzoeken uit voor iwell.

 

 

Binnen iwell is Ritsaert verantwoordelijk voor werkzaamheden rondom elektrotechniek.

over iwell

Sanne Hofhuis

“Ik ondersteun het iwell team, waar ik kan. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat de medewerkers van iwell zich kunnen richten op hun werkzaamheden.”

Binnen iwell is Sanne verantwoordelijk
voor alle regelzaken.

over iwell

William Water

“Ik vind het tof om als team innovatieve oplossingen te bedenken, processen te optimaliseren en continu te verbeteren. Mijn ervaring met het ontwikkelen van software en cloud oplossingen kan ik hier goed bij toepassen. Samen pionieren voor een snellere en soepelere energietransitie!”

Binnen iwell is William verantwoordelijk
voor de iwell cloud.

over iwell

Hanneke den Ouden

“Het is goed om te zien dat er steeds meer aandacht is voor de impact die wij als mensen hebben op het milieu en klimaat. De gevolgen worden alsmaar duidelijker. Maar dan is de vraag: “hoe lossen we de problemen op?”. Hoewel we allemaal ons steentje bij kunnen dragen geloof ik dat de échte verandering gedragen zal worden door innovatieve ondernemingen die praktische en rendabele oplossingen bieden. iwell is zo’n onderneming die verder durft te denken. Daar zet ik mijn technische kennis graag voor in!”

Binnen iwell is Hanneke verantwoordelijk voor de software van de Cube.

over iwell

Martijn Louzada

“Wij staan voor grote en complexe uitdagingen. Een daarvan is hoe om te gaan met het klimaatprobleem, hoe toekomstbestendig te verduurzamen. Ik geloof erin in te zetten op het opslaan en teruggeven van duurzame energie om de impact van decentrale groene initiatieven te vergroten. Op die manier kunnen we toewerken naar een nieuwe, natuurlijker energielandschap. Ik zet mij daar graag voor in.” 

Binnen iwell is Martijn verantwoordelijk voor de software van de Cube.

Arno Rots

iwell’s batterijsystemen genereren veel data. Ik zie het als een uitdaging om waardevolle informatie uit deze data te halen zodat de batterijen nog slimmer en efficienter ingezet kunnen worden.

Binnen iwell is Arno verantwoordelijk voor de data analyse

over iwell

Hasib Anwar

“Eén ding is duidelijk, zonder energieopslag is de energietransitie niet mogelijk! Als technisch project manager is aan mij de taak om het realisatieproces binnen iwell te optimaliseren, om zo efficiënt mogelijk meer energieopslag te realiseren met de batterij oplossingen van iwell. Dit geeft mij veel energie, omdat ik actief mijn steentje bijdraag aan het versnellen van de energietransitie!” 

Binnen iwell is Hasib verantwoordelijk voor de procesoptimalisatie en het managen van projecten.

Jeff Fernandes

“Mijn taak is het schakelen tussen projectmanagers, installateurs, onderhoudsmonteurs en leveranciers om alles tot 1 logistiek geheel te maken. Ervoor zorgen dat klanten altijd een goede service krijgen is mijn verantwoordelijkheid. Bij iwell voel ik me jong en gedreven om samen met mijn collega’s een bijdrage te leveren voor de volgende generaties.”

Binnen iwell is Jeff verantwoordelijk voor het coördineren van projectmanagers, monteur en leveranciers.

over iwell

Kolijn Venema

“De producten van iwell maken het mogelijk om de energietransitie te versnellen en daar zet ik mij ook graag voor in. Als projectleider binnen iwell bewaak ik voornamelijk de voortgang van interne productontwikkeling en externe projecten. Met als doel om samen met het team de verduurzamingsdoelstellingen van iwell en onze klanten te realiseren.” 

Binnen iwell is Kolijn verantwoordelijk voor het managen van interne en externe projecten.

Marco van der Laan

“Ik denk dat we best toe kunnen naar een schonere planeet zonder dat we daarvoor hoeven in te leveren op welvaart. Dit kunnen we onder meer bereiken door het slim in te zetten van nieuwe technieken als energie opslag. Voor dit doel zet ik graag mijn kennis in!”

Binnen iwell is Marco verantwoordelijk voor de iwell cloud.

Mark Oude Avenhuis

“Met het ontwikkelen van financiële rapportages en het verbeteren van de financiële processen help ik iwell groeien. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen aan een groenere wereld.” 

Binnen iwell is Mark verantwoordelijk voor de financiële rapportages en processen. 

Jochem van Dooremolen

“De energietransitie is misschien wel de belangrijkste opgave in onze geschiedenis. Door de inzet van intelligente batterij-technologie is de inzet van duurzame/hernieuwbare energie zeer effectief te maken zonder daarbij heftige investeringen te doen in infrastructuur. De combinatie van duurzaamheid en toepasbare innovaties maakt iwell een uniek bedrijf.”

Binnen iwell is Jochem verantwoordelijk voor het onderhouden van klantrelaties.

Nicole Rouwet

“Het creëren van een robuuste supply chain geeft mij energie. De juiste mensen en materialen op het juiste moment op de juiste plek bij elkaar brengen. Mijn ervaring in diverse productie omgevingen zet ik in om de operatie van iwell klaar te stomen voor de toekomst.” 

Binnen iwell is Nicole verantwoordelijke voor realisatie, monitoring en leveranciers.

Peter Bossers

“Binnen iwell sta ik als technisch project manager in nauw contact met onze kundige elektriciens in het veld. Hiernaast zet ik me elke dag in om het realisatieproces te optimaliseren en om zoveel mogelijk van onze slimme batterijsystemen voor verschillende toepassingen te realiseren. Wat iwell voor mij uniek maakt is dat er met een flinke doses enthousiasme en een concrete aanpak aan een duurzamere wereld wordt gewerkt, voor nu en de toekomst.”

Binnen iwell is Peter verantwoordelijk voor planning, procesoptimalisatie en realisatie.

Evelien Kars

Beslissingen die je vandaag neemt, hebben gevolgen voor morgen. Dan wil je toch beslissingen nemen die de wereld nog mooier maken? Mijn bijdrage daarin bestaat uit de ondersteuning op het gebied van financiën en subsidies. Zodat anderen bij iwell de beslissingen kunnen nemen om duurzamer, schoner en groener bezig te zijn.

Binnen iwell is Evelien verantwoordelijk voor de ondersteuning op het gebied van financiën en subsidies

Richard van Dorp

“Niet te veel praten, maar gewoon gaan doen. Dat is wat me het meeste aanspreekt bij iwell. Ik geloof dat energieopslag in batterijsystemen een belangrijk onderdeel zal zijn van de energietransitie en bij iwell laten we zien dat het kan. Binnen iwell zorg ik voor de doorrekening van de mogelijkheden van een batterijsysteem voor potentiële klanten. Elke situatie is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. Geen copy-paste, maar unieke oplossingen.” 

Binnen iwell is Richard verantwoordelijk voor lead management en Inside sales.

Steven Boerema

“Van praten naar keihard impact maken met een prachtig team van nuchtere en tegelijkertijd zeer ambitieuze en getalenteerde collega’s. En dat aan de frontlinie van de transitie naar schone energie. Schone energie op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid!”

Binnen iwell is Steven verantwoordelijk voor Sales en Marketing

over iwell

Marc op den Kamp

“Kijk naar de geschiedenis van de mensheid en je zult zien dat technologie ons leven in een exponentieel tempo aan het veranderen is. Nadat het kwartje viel waar mensen vandaan komen, besefte ik als jonge knul dat evolutietheorie niet alleen op biologie van toepassing is. Verduurzaming kan niet snel genoeg komen, dus volgens mij ben ik als technisch natuurkundige op de juiste plek beland!”

Binnen iwell is Marc bezig met productontwikkeling en optimalisatie.

Lucas van Oosterhout

“Bij iwell bouw ik solide software en lossen we uitdagende problemen op. Bovendien helpt de software de wereld en de maatschappij stapje voor stapje verder naar fossielvrije energie. Daar word ik een blij mens van!” 

Binnen iwell is Lucas verantwoordelijk voor de software van de Cube(s).

Ravi de Berg

“De energietransitie en klimaatverandering zijn voor mij de belangrijkste uitdagingen van mijn generatie. Daarbij ligt het combineren van duurzaamheid en data voor de hand. Met goede data-analyse zijn allerlei mogelijkheden te vinden die in eerste instantie niet zo naar voren springen. Binnen iwell zorg ik ervoor dat de batterijen nog slimmer en efficiënter worden en dat we alle mogelijkheden benutten die in de data verborgen zitten.”

Binnen iwell is Ravi verantwoordelijk voor data analyse en batterijoptimalisatie

Tom Dooge

“Energie is cruciaal voor ons leven. Het is een primaire levensbehoefte. Door elektrificatie wordt de behoefte aan stabiele energie alleen maar groter. Ik geloof in een holistische benadering van de energietransitie, waarbij energieopslag een belangrijk onderdeel vormt van een bestendige en betrouwbare invulling van onze behoefte.”

Binnen iwell is Tom verantwoordelijk voor business development en relatiebeheer.

Coen van der Ven

“Jaren was is ik werkzaam in de verduurzaming van energieopwekking en het transport hiervan. Hier zag ik de problemen in energietransitie ontstaan en toenemen, waardoor de nodige stijgende verduurzaming onder andere tegen fysieke grenzen van energiedistributie begon aan te lopen. Bij iwell ben ik nu onderdeel van een oplossing.” 

Binnen iwell is Coen verantwoordelijk voor het beantwoorden van technische vraagstukken.

Plan direct een afspraak

Contactgegevens

Pythagoraslaan 2
3584 BB Utrecht
Geopend van 08.00 tot 18.00 (werkdagen)

BTW-nummer: NL856333268B01
KvK-nummer: 65957954

Routebeschrijving

Klik hier voor de bereikbaarheid met OV. 
Klik hier voor autoroute (laden + parkeren).

batterij lease icoon

Welke Cube is er voor jou?

Ontdek welke batterij de beste oplossing biedt voor duurzaamheidsdoelstelling.
Doe de quick-scan

Nieuws & blogs

Wij gebruiken cookies om jou de beste website-ervaring te kunnen geven. Lees er alles over in ons privacystatement.