Iwell pitcht bij Lab55 event van Centraal Beheer Achmea

Op donderdag 1 november pitcht Jan Willem de ideeën van iwell tijdens een Dragons Den bestaande uit ondernemers en medewerkers van Centraal Beheer Achmea.

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!

Lab55 van Centraal Beheer Achmea gelooft in open innovatie. Het lab werkt veel samen met innovatieve partijen, omdat het kan leren van de snelheid, frisse ideeën en dynamiek van deze partijen. Innovatieve partijen daarentegen kunnen weer leren van de kennis, processen en het netwerk van Centraal Beheer Achmea. Door beide samen te brengen, kunnen er hele mooie dingen ontstaan, volgens de filosofie van Lab55.

Missie van iwell

Wij maken de wereld groener met slimme batterijsystemen waarmee je zelf opgewekte energie optimaal kunt gebruiken, ook als de zon niet schijnt. Hierdoor zijn we minder afhankelijk van kolen en gas en helpen we bij het verminderen van CO2-uitstoot. En wat is er nou leuker dan je eigen energie opwekken én gebruiken! Door het plaatsen van slimme batterijsystemen werken wij samen met woningcorporaties, VvE’s, gemeenten en vastgoedbedrijven aan een duurzamere wereld.

Meer informatie?

Het open evenement vindt op 1 november plaats in Apeldoorn op het hoofdkantoor van Centraal Beheer van 12:00-14:00 uur. Op de website van Lab55 kun je meer informatie vinden en je aanmelden voor het evenement.

https://www.centraalbeheer.nl/over-ons/lab55/Paginas/LAB55-pitch-events.aspx

Welke Cube is er voor jou?

Ontdek welk slim batterijsysteem de beste oplossing biedt voor jouw duurzaamheidsdoelstelling.

Reageer op dit artikel