Over iwell

Clean and affordable energy for everyone

Our vision? Clean and affordable energy for everyone. One of the biggest challenges of the modern age (of our time?). The energy transition is begging us for change. That is why many parties have endless conversations about what could and should change. But this can take so long.

Not us!

Wij versnellen de energietransitie en bouwen vandaag aan de energievoorziening van morgen. Samen maken we de wereld mooier. Duurzamer, schoner en groener. Met Cube, onze slimme batterij zetten wij vandaag al stappen op weg naar een mooiere wereld. Waar wacht jij nog op?

Team

over iwell

Jan Willem de Jong

“Het liefste verander ik de energiewereld als ondernemer, omdat ik geloof dat ik zo de meeste impact kan maken. En dan het liefste met een praktische en concrete aanpak. Niet blijven praten over 2050, maar samen bouwen aan oplossingen die de wereld vandaag al mooier maken!”

Binnen iwell is Jan Willem verantwoordelijk voor marketing, sales en financiën.

over iwell

Vincent Ruijter

“Ik geloof dat een groene, duurzame wereld haalbaar is. Ik zet ik me met hart en ziel in voor de transitie naar een lokale en duurzame energievoorziening. Maar het gaat niet vanzelf. Samen met het team vertaal ik mijn idealen naar slimme oplossingen voor iwell!”

At iwell Vincent is responsible for IT and personnel

over iwell

Harm Welleweerd

"Believe me when I say the transition to clean energy will go a lot faster then most think! Fewer waste, being smart with renewable energy en creating trustworthy sources of energy are my focal points. With a healthy dos of enthousiasm we will make this change happen."

At iwell Harm is responsible for partnerships and business development.

over iwell

Michiel Wiggers

"How can we go about doing things smarter, better, faster, but most of all more sustainable? After working within real-estate for the government for many years, making practical products that add to the energy transition is a very welcome change. My knowledge of building installations and decision making within the government come in handy for this."

At iwell Michiel is responsible for the technical prodcut development.

over iwell

Klevi Mucaj

"My passion for esthetics and functional design have found their place at iwell. As an industrial designer working at iwell allows me to combine several elements form both my education and my work experience: making sure the batteries are functional off course, but also making sure they look visually pleasing!"

Binnen iwell is Klevi verantwoordelijk voor het design van de Cubes.

over iwell

Ward Bello

Ward optimalizes the ongoing processes at iwell and does our possibility studies. Moreover, he uses his love for talking by going out to events where our customers and partners can be found.

At iwell Ward is responsible for the ongoing processes and external events.

Joost de Jong

Joost onderhoudt de bestaande contacten bij woningcorporaties en legt graag nieuwe contacten. Woningcorporaties vormen een van de belangrijkste doelgroepen binnen iwell. Mooi om samen met de woningcorporaties te bouwen aan hun duurzaamheidsambities.  

Binnen iwell is Joost verantwoordelijk voor het onderhouden van klantrelaties bij woningcorporaties. 

over iwell

Daan Barendregt

“Bij iwell kan ik impact maken op  de energietransitie door met klanten en partners mooie projecten te realiseren. In de zonnepanelen branche heb ik gezien dat we verschillende oplossingen moeten combineren om duurzaamheidsdoelstellingen te halen. Slimme batterijen zijn de perfecte aanvulling.” 

Binnen iwell is Daan verantwoordelijk voor het onderhouden van klantrelaties bij commercieel vastgoed. 

over iwell

Joren Tangelder

“Binnen iwell heb ik de uitdaging om zoveel mogelijk slimme systemen in de echte wereld te plaatsen. Met een ondernemend oog zoek ik als technisch project manager continue naar optimalisatie in het realisatieproces. Als business developer kan ik geen genoeg krijgen van nieuwe, innovatieve toepassingen voor onze systemen.

 Ik denk graag mee als jij een te gek idee hebt voor energieopslag!”

Binnen iwell is Joren verantwoordelijk voor business development en realisatie.

over iwell

Frank Noy

Frank is an energetic an very capable eltrical engineer. He has a good eye for details which comes in handy when working for iwell. He is a part of assembling the systems and goes out to do possibility studies for iwell. 

Binnen iwell is Frank verantwoordelijk voor werkzaamheden rondom elektrotechniek.

over iwell

Ritsaert Goppel

Ritsaert is electrician with a practical view. He is involved in assembling our systems and does practical aspect of our possibility studies.

 

 

Binnen iwell is Ritsaert verantwoordelijk voor werkzaamheden rondom elektrotechniek.

over iwell

Sanne Hofhuis

"I support and facilitate the iwell team whereever I can. I make sure everything runs smoothly and the iwell employees can focus on their day-to-day tasks."

At iwell Sanne is responsible
for all facilitating business

over iwell

William Water

“Ik vind het tof om als team innovatieve oplossingen te bedenken, processen te optimaliseren en continu te verbeteren. Mijn ervaring met het ontwikkelen van software en cloud oplossingen kan ik hier goed bij toepassen. Samen pionieren voor een snellere en soepelere energietransitie!”

Binnen iwell is William verantwoordelijk
voor de iwell cloud.

over iwell

Hanneke den Ouden

“Het is goed om te zien dat er steeds meer aandacht is voor de impact die wij als mensen hebben op het milieu en klimaat. De gevolgen worden alsmaar duidelijker. Maar dan is de vraag: “hoe lossen we de problemen op?”. Hoewel we allemaal ons steentje bij kunnen dragen geloof ik dat de échte verandering gedragen zal worden door innovatieve ondernemingen die praktische en rendabele oplossingen bieden. iwell is zo’n onderneming die verder durft te denken. Daar zet ik mijn technische kennis graag voor in!”

Binnen iwell is Hanneke verantwoordelijk voor de software van de Cube.

over iwell

Martijn Louzada

“Wij staan voor grote en complexe uitdagingen. Een daarvan is hoe om te gaan met het klimaatprobleem, hoe toekomstbestendig te verduurzamen. Ik geloof erin in te zetten op het opslaan en teruggeven van duurzame energie om de impact van decentrale groene initiatieven te vergroten. Op die manier kunnen we toewerken naar een nieuwe, natuurlijker energielandschap. Ik zet mij daar graag voor in.” 

Binnen iwell is Martijn verantwoordelijk voor de software van de Cube.

over iwell

Gwyneth van der Sommen

“Duurzaamheid is het zorgen voor evenwicht tussen mens, milieu en economie om de aarde niet uit te putten. iwell is een onderneming die met haar producten een bijdrage levert om dit evenwicht te verbeteren. Als marketing en communicatie medewerker heb ik de taak om met de inzet van communicatie duurzaam gedrag te stimuleren.”

Binnen iwell is Gwyneth verantwoordelijk
voor de marketing en communicatie.

over iwell

Ziyao Wang

” I believe how to make energy sustainable is the key to the energy transition. Working as an intern at iwell helped me to get an insight into battery systems and know more about peak shaving methodology to make more sustainable life.”  

 

Binnen iwell is Ziyao verantwoordelijk voor het uitvoeren van data analyses.  

over iwell

Hasib Anwar

“Eén ding is duidelijk, zonder energieopslag is de energietransitie niet mogelijk! Als technisch project manager is aan mij de taak om het realisatieproces binnen iwell te optimaliseren, om zo efficiënt mogelijk meer energieopslag te realiseren met de batterij oplossingen van iwell. Dit geeft mij veel energie, omdat ik actief mijn steentje bijdraag aan het versnellen van de energietransitie!” 

Binnen iwell is Hasib verantwoordelijk voor de procesoptimalisatie en het managen van projecten.

over iwell

Rick Toren

“De passie voor techniek is mijn drijfveer om elke dag weer ons product een stukje beter te maken, een klant beter te kunnen bedienen of het proces te kunnen versnellen en verduurzamen.” 

Binnen iwell is Rick verantwoordelijk voor de technische installaties. 

over iwell

Kolijn Venema

“De producten van iwell maken het mogelijk om de energietransitie te versnellen en daar zet ik mij ook graag voor in. Als projectleider binnen iwell bewaak ik voornamelijk de voortgang van interne productontwikkeling en externe projecten. Met als doel om samen met het team de verduurzamingsdoelstellingen van iwell en onze klanten te realiseren.” 

Binnen iwell is Kolijn verantwoordelijk voor het managen van interne en externe projecten.

over iwell

Matthijs van de Bilt

“We hebben maar één aarde, daarom is het belangrijk om de aarde goed te verzorgen. Duurzaam leven is een belangrijke optie om de aarde te beschermen. Ik hoop dat ik met mijn passie voor techniek een bijdrage kan leveren aan de verduurzaming, zodat we nog lang van de schoonheid van de aarde kunnen genieten.” 

Binnen iwell is Matthijs verantwoordelijk voor de research en development. 

 

Mark Oude Avenhuis

“Met het ontwikkelen van financiële rapportages en het verbeteren van de financiële processen help ik iwell groeien. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen aan een groenere wereld.” 

Binnen iwell is Mark verantwoordelijk voor de financiële rapportages en processen. 

contact
Contact us

Do you have a question, idea or do you just wnt to know more? Are you interested in an exploratory conversation or a possibility study? contact us!

Stay updated!

Join the movement!
Subscribe to receive updates and miss nothing regarding Cube.

Nieuws & blog

Contact info

Office and production location iwell

Atoomweg 7-9
3542 AA Utrecht
Opened on business days
from 08:00 till 18:00

VAT-number
KvK-number: 65957954

Directions

Click here for advise on travel by train or bus
Click here or your directions for your car.
Our location has free parking.